Direct plek

Wil je meteen komen dansen? Dan hebben we direct plek in de volgende lessen en op de volgende locaties:

Op dit moment geven we geen les op onze locaties i.v.m. het virus en de veiligheid voor onze leerlingen en hun ouders. We missen het lesgeven erg en zullen starten zodra we weer mogen!

Maar Damoves heeft ook goed nieuws om met je te delen. Sinds onze sluiting door alle maatregelen die zijn genomen i.v.m. het COVID-19 virus, filmen we wekelijks digitale (online-) lessen voor onze leerlingen.

EN JIJ KUNT OOK MEEDOEN!! Na het kopen van je les in onze webshop ontvang je een e-mail met wat informatie en een link naar de dansles. Je kijkt de les en danst mee wanneer je maar wil en de link verloopt op zondagavond.

Deze online-lessen worden supergoed ontvangen door onze leerlingen, ze kunnen er geen genoeg van krijgen. Just saying 😉

Over de online-les:
De online-les verschilt, behalve dat hij niet in groepsverband is, niet van een normale les.
Er is een opwarming, een themagedeelte en een cooldown. De les is wel compacter en duurt ongeveer 30 minuten, omdat we zo de volle aandacht van je kind kunnen vasthouden. Het thema sluit aan bij de leefwereld van je peuter of kleuter. Af en toe voegen we een ‘bonus’ aan de les toe, om jou en je kind iets extra te geven in deze rare tijd.
Hier is waar je je online-les ophaalt:
Je koopt je dansles in Damoves.shop waar je kunt kiezen tussen een losse les (€12,50) of een pakket van 10 online-danslessen (€100)*.

Er is een les beschikbaar voor peuters van 2-4 jaar oud en een les voor kleuters van 4-7 jaar oud.

Op het moment dat we de danslessen weer kunnen starten op onze zes locaties en met de groepen, dan zullen we dat doen. Op dit moment plaatsen we kinderen van de wachtlijst op de vrij gekomen plekken voor als we weer mogen starten!  Dus als je mee wil doen: schrijf je kind dan snel in!!
*Als je kind op de wachtlijst staat, profiteer je van een aangepast tarief.
Tot in de dansles!

Aanmelden?

Stuur ons het aanmeldformulier via de website (homepagina) of bel ons meteen op 020-3031178.

Uw kind op de wachtlijst zetten?

Niet direct een vrije plek beschikbaar op de dagen van uw voorkeur? Stuur ons dan ook uw aanmeldformulier toe, want we zullen snel een vrije plek hebben voor uw kind om te komen dansen!

Stuur ons het aanmeldformulier via de website (homepagina) of bel ons meteen op 020-3031178.